خونریزی آلت تناسلی

سلام آقای دکتر

من حدود دو سه ماه پیش به خاطر چند تا ضایعه ای که روی آلت تناسلیم بود به متخصص اورولوژی مراجعه کردم و ایشون گفتن که همانژیوم ( کلافگی مویرگ هاست ) و نیازی به درمان نداره ، امروز بعد از حمام و موقع خشک کردن بدن متوجه خون ریزی یکی از این ضایعه ها شدم طوری که یکی دو دقیقه طول کشید بند بیاد و بعدش اون ضایعه کلا محو شد

این خون ریزی خیلی خطرناکه ؟؟

با توجه به اینکه من قبلا دو بار به خاطر این مشکل پیش دکتر رفتم و هر دوشون گفتن مشکلی نداری نیاز هست مجدد به پزشک مراجعه کنم ؟؟

ممنون از وقتی که برای پاسخگویی میذارید

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام

شرحی که میفرمایید مطرح کننده همانژیوم است.

اصلا جای نگرانی نیست و خطری ندارد.

در صورت خونریزی مکررمیتوانید برای معاینه و ارزیابی دقیق و سوزاندن همانژیومها مراجعه کنید