افت قند خون در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 176 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من باردارم در هفته ۲۷ . از اول بارداریم تا حالا ۳ دفعه قندم افت کرده . نزدیک به قش کردن. باین که من تقریبا ۲ قبلش مواد غذایی شرین خوردم. ولی نمیدونم چرا افت قند داشتم. درضمن ازمایش قند دومرحله اوایل بارداری دادم. ناشتا ۱۰۰. بعد محلول ۱۰۸ بود

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

سلام وقتتون بخیر
ببخشید من متوچه سوالتون نشدم شما بدون مصرف هیچگونه دارویی افت قند پیدا میکنید ؟
و در مورد آزمایشتون عدد 100 برای قند ناشتا خانم باردار یک مقدار بالاست ولی در صورتی که پزشکتون تشخیص بده اگر به خاطر مصرف دارو افت قند دارید میزان داروتون با نظر پزشک باید کم بشه ولی اگر بدون دارو افت قند دارید بهتره حتما پزشکتون رو در جریان بزارید

تجربه شما

سلام نه بدون دارو . دچار افت قند میشم. جز قرص آهن چیزه دیگه ای نمیخورم. امروز رفتم دکتر آزمایش قند دومرحله ای نوشت. سابقه دیابت تو خانواده داریم. این ماه فشارم از ۱۱ اومده روی ۱۰. واینکه ۴ کیلو وزن اضافه کردم. تو یکماه.