پرش اندام کودک در خواب

با سلام. کودک شانزده ماهه ای دارم که سه هفته ای میشه که بدنش تو خواب میپره ولی بیشتر دست و پاهاش انگار که مثلا بیدارو خودش داره عمدا تکون میده در حالیکه خوابه خوابه.در ابتدای خواب بیشتر ولی خوابش که عمیق تر میشه کمتر میشه ولی قطع نمیشه. قبلا اینجوری نبود. سابقه رفلاکس معده هم داره. پرشش اونجور ناجور نیست حالتی که یه لحظه میپره بعد از چند ثانیه دوباره چی میتونه باشه؟باتشکر از شما

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص و جراح مغز و اعصاب

 سلام
کاملا نرمال است در مراحل مختلف خواب رفتار بدنی ما متفاوت است اگر در بیداری هم حرکات تکانشی دارد کلسیم خون چک شود