طرفداری کردن همسر از خانواده اش

سلام وقت بخیر. من ۲۳ سالمه و همسرم ۲۷ همسر من پسر بزرگ خانوادست و ۴ تا خواهر داره همه به تازگی بعد ما ازدواج کردن من سال ۹۵ عقد کردم ۲ ساله که ازدواج کردیم من همش با خانوادش مشکل دارم اونا شهرستانن ولی خواهراش که به تازگی ازدواج کردن اومدن تهران روزی چند بار به همسرم زنگ میزنن و تو زندگی ما دخالت میکنن

همسرمم میاد خونه همش مشاجره داریم همیشه هم طرف اونارو میگیره سفر رفتن باید سمت خانواده اون باشه با خواهراش کلا خانوادش وسط زندگی منن آرامشمو گرفتن میخوام باهاشون کمتر رفت و آمد کنم دعوا میشه همسرم کار خودشو میکنه باز بی توجه به من

چیزایی که من برای خودم و زندگیم میپسندمو انجام نمیده ولی به خواهرش آموزش میده که از شوهراشون بخوان

از جمله کپی وسایل و لباسایی که من دارمو میرن میخرن که اینکار خیلی منو عصبی میکنه

من با همسرم چیکار کنم دعوامونم میشه میگه برو خونه بابات من همینم خواهرامم برام مهمن

آیا من این وسط مشکل دارم؟؟چیکار کنم زندگیم درست بشه همسرم یکم به حرف منم گوش بده

بعضی مواقع واقعا میخوام برم با این کاراش

ممنون میشم کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
مشکل شما خواهران همسرتون نیستند به نظر می رسه شما دونفر با هم مشکل دارید و نیاز هست برای حل این تعارضات مهارتهایی رو یاد بگیرید قرار نیست در زندگی براساس آزمون و خطا پیش بریم تا ببینیم به کجا می رسیم نیاز هست مهارتهای لازم رو فرابگیرید به یک زوج درمانگر مراجعه کنید. تا در این مسیر کمکتون کنند