سلام. همسر من در یک شرکت دارویی مشغول به کار بود، که به موقع استخدام چکی به مبلغ پنجاه میلیون، بدون تاریخ، در وجه شرکت گرفتن از ما

این شرکت تعطیل شد. و در حال حاضر چک در دست شخصی ناشناس هست که هیچ شناختی و حتی ارتباطی نداریم با ایشان نسبت به این چک چیکار باید انجام بدیم تا مورد سواستفاده قرار نگیره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
شما می توانید فعلاً اظهارنامه ای رسمی به طرفیت شرکت و شخص مذکور ارسال و نسبت به استرداد و هرگونه سوء استفاده احتمالی آن اخطار نموده و در صورت عدم توجه ، چنانچه شهود و یا دلیل تحویل انرا دارید ، دعوی استرداد چک را به رفیت هر دو(شرکت و شخص  حقیقی) مطرح نمائید .
موفق باشید