اعتیاد همسر و فرزند دوم

سلام. من شوهرم معتاده پرنده بازه کل زندگیش پرنده هاش هستن و کلی پول واسه اونا خرج میکنه .دست به زن داره و حرف بینه خیلی هم شکاکه نمیزاره جایی برم حتی با پسرم .خودمم ناپدری دارم‌ مادرمم اصلا حاضر نیست کمکم کنه شوهرم اعتیادشو مخفی میکنه به پسرم محبت نمیکنه خانوادشم گیر دادن یه بچه دیگه بیارین من ۲۱ سالمه پسرم ۳ سال میخوام جدا بشم

کار درستی با وجود یه پسر بچه ؟!

پسرم وابسته به پدرشه با اینکه شوهرم براش اصلا وقت نمیزاره !!

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
با توجه به اینکه شما حمایتی از جانب خانواده ندارید بهتر است با کمک خانواده همسر ایشان را ترغیب به مراجعه به کمپ ترک اعتیاد نمایید تا فرزندتان با توجه به علاقه ای که به پدر دارند در معرض خطر قرار نگیرند.