غده داشتن آلت تناسلی همسر

سلام. همسر من ۲۲ ساله هستن ایشون پیش چند تا متخصص اورلوژی رفتن انگار یه غده کوچک روی آلت تناسلی شون دارن و هرسه روز یکبار از آلت شون همراه آب منی خون میاد بیرون و روز به روز اون رگ که منی جمع شده بزرگتر میشه دکتر گفته در روز هشت بار رابطه نیاز هست که این غده برطرف بشه و حتی گفتن این غده و این موضوع ممکنه باعث سکته قلبی و نهایت مرگ بشه ، ماهم فلا شرایط شو نداریم که هشت بار رابطه داشته باشیم و آلت ایشان همیشه بزرگ هست خیلی این موضوعو نگرانم کرده لطف کنید راهنمایی کنید چطور برطرف بشه و اینکه بعد رفع این غده باید بطور مرتب رابطه داشت؟! مچکرم از پاسخ گویی شما!

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام

شرحی که میفرمایید غیر معمول و غیر طبیعی است،

لازم است در اسرع وقت به اورولوژیست مراجعه کنید.

در صورت تمایل میتوانید برای معاینه و ارزیابی دقیق با مدارک مراجعه کنید.