کم شدن رابطه جنسی بعد از بارداری

سلام. من ۲۹ ساله هستم و ۳سال است که ازدواج کرده ام و الان فرزند اولم را ۲۷ هفته است که باردارم و در این ۲۷هفته هیچ رابطه ای با همسرم نداشتم و آخرین رابطه ما به همون رابطه ای بر میگرده که ۷ ماه پیش من را باردار کرد. قبل از بارداریمم ما بسیار بسیار کم رابطه داشتیم و کلا همسرم نسبت به رابطه سرد و مضطرب شده . میگه از رابطه میترسم بهم استرس میده . آخه چون تو حین رابطه نعوظشو از دست میداد جدیدا حس میکنم بخاطر همین از رابطه فراری شده . قبل بارداریم رابطه بسیار کمی داشتیم که باعث سردی جفتمون شده بود و بعدشم که یک دفعه باردار شدم و تا الانم که وارد ماه ۷ شدم هیچ رابطه ای نداشتیم و من خیلی ناراحتم و احساس نیاز میکنم و برای زندگیم نگرانم. همسرم پیش دکتر اورولوژی هم رفته و معاینه شده و گفتن از نظر جسمی سالم هستی و مشکلی نداری . مشکلت روحیه و اینکه نمیتونی رابطه داشته باشی بخاطر استرس و اضطراب و ترس و فشار کار و ...... هستش . حالا من نمیدونم چیکار کنم؟ میشه راهنمایی کنید .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، بخش مهمی از علل مشکلات نعوظ در آقایان مربوط به مسائل روحی روانی است، در این موارد فرد باید ترجیحا به همراه همسر خود به روانپزشک درمانگر مشکلات جنسی مراجعه کند تا با تکنیکهای س.کس تراپی درمان شوند.