احساس صمیمیت نداشتن با همسر

با سلام .من ۴ ساله که ازدواج کردم. شوهرم اجازه میده که خانوادش هر حرفی راجع به زندگی ما بزنن. چه شوخی چه جدی. فقط از ازدواج نان آوردن برای خانواده رو میدونه. بقیه مسائل براش ارزشی نداره. تو هیچ کاری بهم کمک نمیکنه.نه بچه داری نه کارای خونه. مدام به اهداف خودش فکر میکنه و مارو گذاشته حاشیه.نمیدونم چیکار کنم که بدونه زن چیه بچه چیه چطور باید باهاشون رفتار کرد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
این یعنی ارتباط شما مشکل داره و تعاریف تون یکی نیست باید باهاشون صحبت کنید انتظارات تون رو بیان کنید از همسرتون هم بخواهید که خواسته هاش رو مطرح بکنه .با هم به توافق برسید .