سلام من پسرم  رو به علت اینکه خیلی وابسته به سینه بود 16 ماهگی از شیر گرفتم الان که دو سالش هست هنوز یاد نگرفته که بدون شیرخوردن بخوابه و موقع خواب خیلی بیقراری میکنه تا خوابش ببره، هنوز وابستگیش رو از دست نداده و روزی چند بار میاد سراغ سینه با این بیقراریهاش بعد از گذشت 8 ماه دارم دیوونه میشم از عذاب وجدان افسردگی گرفتم نمیدونم براش چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با سلام
دوست عزيز نگراني شما قابل درك است ولي از آنجايي كه فرزند شما در سن ١٦ ماهگي آمادگي لازم براي از شير گرفتن نبوده همچنان از ميزان دلبستگي او كاسته نشده است .لذا پيشنهاد مي شود از انجام کارهایی که برای کودک تداعی گر شیرخوردن است اجتناب کنید؛
 ۱- اجازه ندهید کودکتان شما را بدون لباس ببیند؛ در مقابل او لباستان را عوض نکنید..
 ۲- کودکتان را به روش متفاوتی در آغوش بگیرید؛ از در آغوش گرفتن و قرار دادن کودک در حالاتی که به‌طور معمول برای شیردادن به او استفاده می‌کردید اجتناب کنید.(بطور كلي براي كاهش اضطراب فرزندتان بيشتر تماس فيزيكي برقرار كنيد)
۳- از قرار گرفتن در محل‌ها و موقعیت‌هایی که قبلا در آن کودکتان را شیر می‌دادید اجتناب کنید. به‌طورکلی از انجام هر آنچه محرک کودکتان برای مطالبه شیر باشد، بپرهیزید.