پسرم یکشنبه واکسن هجده ماهگی زده، پاهاش کمی درد میکنه و دو روز اول یه ذره تب داشت

الان دو شبه که تا صبح هر نیم ساعت بیدار میشه و جیغ های وحشتناک میکشه و گریه میکنه، اصلا نمیتونه بخوابه همش گریه و جیغ، نمیدونم چرا مشکلش چیه ممکنه از واکسنش باشه؟ شیر خودمو میخوره و کنار خودم میخوابه تا حالا سابقه نداشته اینجوری بشه

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

مادر عزیز این حالت ممکنه ناشی از واکنش به واکسن بصورت مننژیت آسپتیک‌باشه، لطفا مراجعه به متخصص کودکان داشته باشید.