سلام من سی سالمه وعادت ماهیانه م معمولا بیست و هشت روزه س دوره ش و اغلب منظمه فقط مدتیه که دوره هام از شش روز عادت به پنج روز کاهش پیدا کرده و من پایان پنج روز می تونم بگم پاک شدم؛ سه روز اول خونریزی دارم و چهارم و پنجم لکه بینی در صورتی که قبلا شش روزه بود، من حدود پنج ساله که جلوگیری از بارداریم هم به صورت طبیعیه و قرص مثرف نمی کنم ممنون میشم راهنماییم کنین که ایا این امر طبیعیه یا من با حجم کم پریودی نکنه دارم یائسه میشم ممنون از راهنماییتون
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید طول دوره پریود از ۳ روز تا تا ۱۰ روز طبیعی میباشد شما مشکلی ندارید