ایمپلنت و قصد بارداری

سلام

من قصد بارداری دارم میتونم دندونم را بکشم (دندان 6 فک بالا سمت چپ) بگذارم یک تا دو بعد سال ایمپلنت کنم

حتی اگه بکشم و بگم پودر استخوان هم بریزه و بعد ولش کنم چی؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن
پاسخ مشاور

جراح و دندانپزشک

سلام
توصیه می کنم زمان یک یا دو سال رو بین کشیدن دندان و درمان ایمپلنت فاصله نیندازید و جایگزینی دندان از دست رفته را نسبت به بارداری در اولویت قرار دهید. بعد از کشیدن دندان ، به دلیل امکان جابه جایی دندانهای مجاور و مقابل احتمال به هم خوردن سیستم اکلوژن دندانی وجود دارد که میتواند درمان ایمپلنت را در آینده با مشکل مواجه کند.