با سلام

من چند ماه پیش با همسرم سر خانوادش مدت یکهفته دعوا داشتیم و همسرم برای موبایلش رمز گذاشت و من متوجه شدم از طریق اینستا با یک خانم در ارتباطه و عکساشونو واسه هم فرستادن و چتهای سکسی با هم داشتن و شماره اون خانومو سیو کردن توی گوشیشون و خبر نداشتن که من رمز گوشیشونو دارم ولی فقط همون یک روز بود دیگه هیچ موردی من از ایشون ندیدن به جز همون شماره که سیو کردن و دو سه روز بعد رمز گوشیشونو برداشتن البته قابل ذکره ما بعد از چند سال تلاش تازه باردار شدم و اون موقع هم هنسرم میددنست من باردارم وولی هر دفعه شماره اون خانومو سیو میبینم عصبی میشم تا امروزم دیگه هیچی از همسرم ندیدم و به روشم نیاوردم به نظرتون چیکار کنم من خیلی عصبی شدم میگم نکنه شماره های دیگه هم واسه خانومهای دیگه است مثل همین که الکی با نام مشتری سیوش کرده

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام
من احساس بد و هیجان منفی شما رو در این شرایط که باردار هم هستید درک می کنم. حتما بارداری و بهم خوردن هورمونها هم در بد تر شدن حال شما بی تاثیر نیست و خوبه که بهش آگاه باشید.
قصد توجیح رفتار همسر شما رو ندارم اما باید عرض کنم خیانت ابعاد مختلفی داره اینکه الان همسر شما گوشیش رمز نداره خودش نشان می ده که کار خاصی انجام نمی ده
مساله دوم و مهم تر اینه که با توجه به اینکه باردار هستید بیشتر مراقب رابطه خودتون با ایشون باشید خصوصا از نظر جنسی معمولا از زمان بارداری تا بعد از آن و 2ط سالگی کودک ارتباط زن و مرد تحت تاثیر این فرایند قرار میگیره و فاصله عاطفی بیشتر می شه.
بجای اینکه تمرکز خودتون رو روی این مسائل قرار بدید سعی کنید انرژی و تمرکز خودتون رو روی اصلاح رابطه و نزدیک شدن بیشتر به همسر قرار بدید.
مطالعه کتاب کم حجم اما کاربردی ازدواج بدون شکست می تونه برای شما شروع خیلی خوبی باشه.
موفق باشید.