سلام. دخترم یک دفعه میبینی از صبح تا بعدازظهر نرفت دستشویی و قشنگ نگهش داشت. ولی تا پاتو مهمونی میذاری میخواد پی پی شو تو شلوارش کنه تا یه وقت مجبور نشه بره دستشویی. با وجود اینکه دعواش کنم.یا در عرض یک ساعت دوبار شلوارش نم بزنه همش بگه وای وای داره میاد صبر کن به جیشم بگم نیاد.ولی تا میریم دستشویی و هر چی تلاش میکنه نیاد که نیاد.آخه مگه میشه آدم دستشوییش بریزه بعد بره دستشویی نداشته باشه.آخه من چیکار کنم. سونوگرافی کلیه سالم. آناتومی بدن سالم. با وجود تشنگی های همیشگیش آزمایش سالم پس من باید چیکار کنم.که این مشکل حل نشده شب ادراری هم بهش اضافه شده؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با سلام
دوست عزيز در يك دوره سني امكان اينكه كودكان تمايل به نگهداشتن ادار يا مدفوع خود داشته باشند كاملا طبيعي است وليكن نوع واكنش والدين مخصوصا مادر مي تواند منجر به تشديد يا تثبيت اين رفتار شود . عمده ترین دلیل نگه داشتن ادرار در کودکان میتواند وجود اضطراب در کودک باشد . کودکان برای مقابله با این اضطراب درونی کارهایی را انجام دهند كه ممانعت از دستشويي رفتن يكي از آن رفتارها مي باشد . لذا پيشنهاد مي شود   دلايل اضطراب در كودكتان را بررسي كنيد .از جمله دلايل مي تواند ١-استرس بدلیل مشکلات خانوادگی : مشکلات خانوادگی و دعوا و جر و بحث والدین میتواند باعث بروز چنین رفتارهایی در کودک گردد .٢-تغییرات محیط زندگی کودک : جابجایی مدرسه، جابجایی منزل، تغییر مهدکودک و... میتواند باعث ایجاد استرس گردد و واکنش درونی کودک نگه داشتن ادرار یا شب ادراري میباشد .٣-خشونت خانوادگی: کتک زدن ، تحقیر کردن و تنبیه کردن های پی در پی کودک باعث بوجود آمدن ترس و اضطراب در کودکان میگردد٤-وجود ترسهای وسواس گونه در کودکان: کودکانی که توسط والدین خود در زمینه تمیزی و پاکی مرتب مورد فشار بوده اند دچار ترس در این زمینه میشوند و ادرار خود را نگه میدارند و ....
پيشنهاد مي شود براي ارزيابي دقيق تر به يك مشاور كودك مراجعه كنيد.