لنک زبان هنگام استرس درمان داره؟

من پسری ۲۴ ساله هستم گاهی اوقات که استرس می گیرم دچار لکنت زبان می شم همیشگی نیس پیش یه روانپزشک رفتم. دو نوع قرص داد تری فلوئوپرازین و آسنترا دادش یه مقدار بهتر شدم اما خوب خوب نشدم تو زندگیم تاثیر مستقیم گذاشته زندگیم مختل کرده به خاطر همین درس دانشگاه ول کردم رو کارم تاثیر گذاشته دارم اذیت می شم واقعا از زندگی دیگه خسته شدم احساس می کنم مشکلات روحی روانی برام به وجود اورده الانم که ۷ ماه با دختری اشنا شدم خیلی دوسش دارم قصد ازدواج داریم اطلاع نداره از وضعیت من می ترسم موقع رفتن بیرون باهاش نمی دونم چی کار باید کنم شما پیشنهاد می کنید چی کار کنم پیش چه متخصصی برم راهنماییم کنید تو رو خدا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت مرد شغل ارایشگر وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام و درود
بله لکنت ویژگیش همینه که در زمان استرس بدتر میشه،دارودرمانی یک راهشه که باید در کنار سایر درمانها ازش استفاده کنید. برای مثال باید تکنیکی یاد بگیرید که در زمان استرس اجرا کنید تا ناروانی به حد زیادی کم بشه
بله درک میکنم لکنت کار و تحصیل و ازدواج رو تحت تاثیر قرار میده پس نزارید اینطوری بشه یا حداقل تاثیرش کم شه
تکنیکهایی که برای درمان بزرگسال استفاده میشه کمپرداون ، easy onset و گفتار نرم هست.
هرکدوم رو بخواید استفاده کنید بهتره زیر نظر یک گفتاردرمان خبره در امر لکنت بزرگسال باشه. من خودم گفتاردرمانم ولی ففط لکنت کودک درمان میکنم .گفتارمان لکنت بزرگسالان مثلا خانم موذنی و اقای شفیعی...پس مهمه که به چه کسی مراجعه میکنید
وقتتون ب خیر