سلام چند تا سوال دارم. که خواهشا به همشون جواب بدید...

۱.شوهرم حرف حالیش نمیشه با زبون خوش و ناز و کرشمه و ...هزار تا کارای دیگه راضی نمیشه از این خونه که با خانواده خودش تو یه ساختمونیم بریم چیکار کنم که بدون این که ناراحت بشه بلند بشیم بریم جای دیگه خونه بگیریم چون خانوادش اذیتم میکنن اینم بگم شوهرم زبون آدمیزاد حالیش نمیشه.به جون مامانم هیچ وقت جلو روش از بدی های خانوادش حرفی نزدم اونم فکر میکنه مادر عزیزش بهترینه

۲.تو جمع که میشینیم فقط حواسش به مادرشه.اصلا به من اهمیت نمیده چیکار کنم فقط فکرش مال من باشه

۳.با دوستای بد و ناباب میگرده و شبا میره پیششون و من اعتراض میکنم میگه پاشو برو خونه بابات منم نمیتونم برم اونجا چون با زور خودم با این ازدواج کردم

۴.قلیون میکشه اما من نمیتون جلوشو بگیرم با زبون خوش حرف میزنم حرف حالیش نمیشه

۵. به خانوادم توهین میکنه اما من هرگز به خانوادش حرفی نزدم چیکار کنم همچین کاری نکنه

۶.از مادرش طرفداری میکنه بغلش میکنه و بوسش میکنه تمام مشورتاشو با اون زن انجام میده و من دارم دق میکنم من تمام کارارمو با شوهرم انجام میدم اما اون با مادر عزیزش چیکار کنم با من حرف بزنه و مسائل خصوصیمونو به مامانش نگه

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام متأسفانه مشکلات شما پیچیده است و پاسخ کتبی چاره حل مشکل شما نیست و نیاز است به مشاوره خانواده مراجعه کنید.