سلام. شنیدم با هر لیسانسی میشه آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول شد. آیا درسته؟ با لیسانس کتابداری هم میشه معلم دبستان شد؟

پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. با لیسانس کتابداری می توانید دوره های آموزگاری را در مرکز تحقیقات معلمان استان طی کنید و در صورت نیاز مدارس غیرانتفاعی در آن مدارس کار کنید که البته حقوق کمی می دهند و رقابت هم زیاد است و نیاز به نیرو هم کم است.

برای استخدام در آموزش و پرورش برای مدارس ابتدایی به مدرک علوم تربیتی - روان شناسی - مشاوره - آموزش ابتدایی - کودکان استثنایی نیاز است. تعداد شرکت کنندگان در آزمون استخدامی زیاد است.

برای استخدام در مقطع متوسطه با توجه به نیاز مدارس منطقه استخدام در رشته هایی چون ادبیات و زبان و فیزیک و  .... برخی رشته های هنری مهندسی برای هنرستان وجود دارد. رشته کتابداری شانسی برای استخدام در آموزش و پرورش ندارد.