عدم موفقیت در رژیم غذایی کاهش وزن

سلام خسته نباشید. من 38 سالمه قدم 162 وزنم 67 استخوان بندی متوسطه مقداری اضافه وزن دارم زمانیکه شروع به رژیم گرفتن میکنم تا یه مدتی خوب پیش میریم بعد که شرایط خاص مثل خستگی یا به دلایلی وقت نکردم غذا بخورم و ساعت طولانی گرسنه بودم یا تحت فشار عصبی باشم نمی تونم رژیمم رعایت کنم بعد سوال دیگم اینکه بعد چند روز از شروع رژیم مثلا کالری شماری در روز 1200 کالری هست دچار بیحالی میشم بطوریکه ادامه رژیمم برام سخت میشه به نظرتون چی کارکنم بتونم به رژیمم ادامه بدم و تو شرایط خاص جسمی و روحی باید تغذیه خاصی داشته باشم در ضمن فشارم پایینه 10 یا 11 هست و ارثی هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

سلام وقت بخیر
برای تجویز مکمل ها و رژیم غذایی برای شما قطعا نیاز به مراجعه حضور به متخصص تغذیه هست که براتون آزمایشات لازم در زمینه چکاپ و بررسی بدن با دستگاه بادی آنالایزر انجام بشه. برای فشار پایین مصرف مایعات رو افزایش بدید