تشخیص اوتیسم در یکسالگی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 101 بازدید 1 تبادل تجربه

تشخیص اوتیسم در یکسالگی چجوری امکان داره میشه یکم برام توضیح بدین تابدونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دوست اوتیسم

سلام وقت شما بخیر
برای تشخیص اتیسم در یکسالگی باید دوران رشدی کودک از بدو تولد  بررسی شود و همچنین نشانه ها و علائمی که در حال حاضر وجود دارد بررسی شود. مثل نداشتن ارتباط چشمی، عدم واکنش به اسم خود، ردیف کردن اشیا و...

تجربه شما

هیچکدوم از اینارو که گفتین نداره فقط نمیتونه بشینه و راه بره گاهی اوقات که تلویزیون میبینه صداش میکنم متوجه نمیشه ولی بعضی اوقات برمیگرده. بای بای نمیکنه و مامان و بابا هم نمیگه خیلی هم صدا در میاره از خودش از اولش همه چیزش هم نرمال بوده به نظر شما الان اوتیسم نداره؟