همسرم با من مشورت نمیکند

سلام خسته نباشید. ۱۱ ساله با همسر ازدواج کردیم و هفت سال اختلاف سنی داریم همسرم نسبت مسائل و مشکلات خانه بی تفاوته اصلا احساس مسئولیت نداره مثلا وسیله ای تو خونه خراب میشه باید ماه ها بهش گوشزد کنی که انحام بده یا اینکه برای خرید خونه به جز خوراکی تقریبا برای بقیه چیزا با جنگ و دعوا انجام میشه از صبح سر کار میره تا شب وقتی هم خونه میاد با گوشیش ور میره و خوابش میبره تو شهر غریب و دور از خانواده ها زندگی میکنیم تقریبا بهش میگم برای رفت و آمد با دوست و آشنا طفره میره کار و بهونه می کنه اصلا تفریحی نداریم آخر هفته هم که میشه میگم که بیرون بریم میگه خسته ام درکم نمیکنی و شروع میکنه به بد و بیراه گفتن میگه تو توقعت زیاده وسیله برای خونه نمیخره میگه پول ندارم ولی در عوض خرج برادرشوهرمو میده اون وسیله ای که من ندارم برادر شوهرم برای خونش میخره خودش درس میخونه سرکار نمیره ولی شوهر من خرج زن و بچشو میده اگه من هم چیزی بگم میگه به تو ربطی نداره برادرمه غریبه که نیست منو تا نصفه شب تو خونه و شهر غریب تنها میزاره دریغ از یه تفریح و با هم بودن بی اهمیتی به خواسته های من تا اعتراض هم میکنم دعوا راه میندازه منو هم عصبی کرده و پرخاشگر در ضمن تو زندگی خودمحوره برای تصمیمات زندگی اصلا اهل مشورت با من نیست فکر میکنه من عقلم کمه شعورم به این چیزا نمیرسه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم بهش میگم پیش مشاور بریم میگه من مشکلی ندارم تو بهونه گیری آخه این خواسته های من بهونه گیرییه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چقدر شرايط برايتان ازار دهنده بوده است .بهتره يك بار بدون تنش با ايشان صحبت كنيد و تمامي اين مسائل را عنوان كنيد يا اگر صحبت حضوري نميشود براي ايشان همه اين مسائل را بنويسيد و بگذاريد احساستان را بدانند .اينكه همسر شما محدوديت براي شما ميگذارد و خرج خانواده برادرش را ميدهد درست نيست هرچقدر خودي باشد اول الويت شماييد ولي نبايد اين را با دعوا به دست اورد بلكه با ارامش  .دوست عزيز ميتونم درك كنم ميخواهيد با همسرتان وقت بگذرانيد اما اينكه همسر شما اهل رفت امد نيست نبايد باعث دوري شما از ديگران شود ازدواج فقط نيمي از زندگي افراد است نه همه ان براي خودتان برنامه بگذاريد خود را سرگرم كنيد به فعاليت هايي كه دوست داريد بپردازيد (كلاس رفتن،باشگاه رفتن،ديدار دوستان ) يا براي خود حرفه و شغلي داشته باشيد و مستقل شويد .
و اينكه حتما به مشاور مراجع كنيد حتي اگر همسرتان هم نمي ايند شما خودتان تنها مراجعه كنيد.