بارداری با hmg ممکنه؟

سلام خسته نباشید،دوره من 26 روز بود که از روز ۳تا ۵ شبی دوتا لتروزل خوردم،بعد از 6 و7 و 8 و 9 آمپول hmg تزریق کردم. روز 10 دوره ام یک عدد فولیکول 15 مشاهده شد،برای روز 10 دو عدد hmg ,و روز 11دو عدد hmg و روز 12رو hcg تزریق کردم...اما متاسفانه بعد از 9 روز از آمپولا پریود شدم

و دورم 21روز شده. چیکار کنم؟ لطفا کممکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان، زایمان و نازایی

سلام
با توجه به شرح حالتون باید بررسی کاملتری انجام بشه و مراجعه کنید
امپول hmg به رشد فولیکول کمک میکنه ولی تا تخمک ازاد نشه بارداری اتفاق نمی افتد