سلام. من دختری 22 ساله هستم کارمندم خوشگلم و موقعیت خوبی دارم در اجتماع هم حضور دارم اما نمیدونم چرا کسی منو نمیبینه و نمی تونم یه خواستگار خوب پیدا کنم . بنظرتون چطور رفتار کنم که دیگران جذبم بشن چطوری همسر آیندمو پیدا کنم دیگه واقعا خسته شدم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد
دوست عزیز  راز جذابيت  در اين است كه ارزشهاي  دروني خودرا بشناسيد و به خود عشق بورزيد ، از ويژگيهاي فرد جذاب داشتن اعتماد به نفس  بالا ،احساس ارزشمندي است .پس  وقتي حال شما خوب است ،كه ازخودتان رضايت دروني داريد  و حس تان نسبت به خودتان خوب است در نتيجه  بهتر میتوانید رابطه برقرار کنید .آنچه بسيار مهم است رابطه دروني شما با خودتان است ،خودتان را بپذيريد و دوست داشته باشيد ،اگر عميقا احساس ارزشمندي كنيد ،ارتباط موثري با ديگران خواهيد داشت.براي دوست داشتن ديگران بايد اول خودمان را دوست داشته باشيم . خودرا آنگونه كه هستيد ،به طور كامل بپذيريد . نقاط ضعف خودرا بشناسيد ،اگر آنها باعث ناراحتي شما ميشود تلاش براي رفع آنها كنيد.نقاط قوت خودرا برجسته كنيد،دست از مقايسه كردن خودبا ديگران برداريد.خودرا سرزنش نكنيد ،هر روز زمانی را مقابل آیینه بایستید از خودتان تعریف کنید و خودتان را نوازش کنید .با خودتان مهربان باشید و رفتار منتقدانه را کنار بگذارید .ورزش کنید،توقعات خودرا کاهش دهید .در درون خود بگردید و ببینید چه باورهای منفی نسبت به خود دارید ،در صدد رفع آنها باشید و باورهای درست جایگزین آنها کنید .یک دفترچه بردارید و هرروز بابت تمام چیزهایی که دارید شکرگزاری کنید و درآن دفترچه  بنویسید .هنگامی که خودرا دوست داشته باشیداعتماد به نفس بالاتری داریدو راحت تر میتوانید با دیگران ارتباط برقرار کنید .پیشنهاد میکنم برای نتیجه بهتر کتاب "عزت نفس در ده گام "از نشر دانژه را حتما مطالعه کنید .
اما  تصمیم به ازدواج یکی از مهم‌ترین تصمیمات در زندگی است .مهم‌ترین قدم در انتخاب همسر و ازدواج موفق رسیدن به خودآگاهی و طی کردن مراحل خودشناسی است .شما سعی کنید قبل از هر انتخابی هدف و ارزش‌های زندگی تان را مشخص کنید .باورها و اعتقاد خودتان را بهتر بشناسید .معیارها و ملاک هایتان را براي  ازدواج بشناسید .اولین و ضروری ترین مهارتی که شما قبل از ازدواج باید کسب کنید ،مهارت خودشناسی است  .شما باید انتظارات و خواسته های خودرا از زندگی مشخص کنیدو نسبت به احساسات ،برنامه زندگی ،تفریحات ،و سرگرمی ها ،توانایی ها ،ضعف ها ،ارزش ها ،مسئولیت ها ،فرهنگ ،مذهب ،علایق و آرزوهای خود شناخت داشته باشید . قبل از ازدواج باید بدانید چه هدفی دارید و بر همان اساس در زندگی برنامه ریزی کنید .

                        شاد و موفق باشید 🌷🙏🏻