علت تیر کشیدن تخمدان چیه؟

20 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت تون بخیر

من دوره هام بین ۳۰ تا ۳۲ روزه هست

 کلومیفن و متفورمین واینوفولیک خوردم

روز سیزدهم سیکلم سونو دادم یه فولیکول به سایز۲۴ و۱۳ در تخمدان چپ داشتم

ویه فولیکول ۱۱ در تخمدان راستم

تااینکه پزشکم گفتن روز۱۳ و۱۴ سیکلم آمپولhcg زدم

حالا از یکی دوروز بعداز  آمپول تابه امروز که روز۲۲ سیکلم هست هرزگاهی تخمدان راستم خیلی تیر میکشه

من حس میکردم اگر دردی هم باشه باید سمت چپم باشه چون فولیکول غالب داشتم

قبلا بارداری خارج از رحم تو‌لوله راستم داشتم و اون موقع هم هرزگاهی سمت راستم تیر می کشید قبل از اینکه بفهمم باردارم

اگه امکان داره لطفا منو راهنمایی کنید که علت ش چی می تونه باشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل فرهنگی
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دوست عزیز دلایل زیادی میتونه داشته باشه از جمله آزاد سازی تخمک یا تحریک تخمدان به دلیل مصرف داروهای هورمونی

تجربه شما

سپاسگزارم