سلام خسته نباشید من قبل از بارداری به دلیل پلی کیستیک بودنم دکتر به قرص متفورمین داد دو ماه مصرف کردم و باردار شدم وقتی فهمیدم باردارم پنج هفتم بود و متفورمین و قطع کردم و بلافاصله آزمایش دادم قندم بالای صد بود و دکتر گفت دو هفته بعدش آزمایش بدم که بعد دوهفته قندم ۸۰ بود  و اینکه تو سه ماهگی بچم مشکلی نداشت ولی تو آنومالی هجده هفتگی دکتر متوجه tga و vsd در قلب جنین شد و چاره ای جز سقط نبود و من یک هفته است که سقط کردم دلیل این مشکل میتونه قند بالایه من تو پنج هفتگی باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان، زایمان و نازایی

سلام
دیابت شناخته شده درصدی با ناهنجاری قلبی میتونه همراه باشه ولی مشکل قلبی عروق بزرگ قلبی به علل مختلف و ساختار نامناسب قلب جنینه
ولی دیابت رو پیگیری لازم انجام بدید