نقاهت آنفلانزا و بازگشت اضطراب

سلام خسته نباشید

من حدودا پنج ماه پیش دچار پانیک شدم و دکتر آسنترا و زاناکس دادن و مصرف میکردم تا حدودا ۸ روز پیش آنفلانزا گرفتم البته نوعی که بستری کنه نه منزل درمان شدم. بزرگوار من کمی که بهتر شدم احساس میکنم علائم اضطرابیم برگشته و همش بیحالم و میخوابم دوز دارو رو تغییر ندادم یک آسنترا صبح میخورم با یک چهارم زاناکس نیم و برای آنفلانزا هم ادولت کلد داده بودن و ویتامین سی و شربت سرفه که اونا رو چند روزی مصرف نمیکنم. میخواستم ببینم این بی حالی بی اشتهایی و کرخت بودنم علتش چیه چون فعالیت های روزانم نصفم کمتر شده و احساس خوبی ندارم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

بله مناسفانه انفولانزا چه در دوران بیماری وچه نقاهت مقداری علایم عصبی ایجاد می کند صرفا از خودتون مراقبت کنید ودر حد امکان بیشتر استراحت کنید بر طرف میشود