ورزش در بارداری

61 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقتتون بخیر و خوشی،من در اقدام به بارداری هستم،قدم ۱۵۶ و وزنم۷۰ هستش بخاطر نامشخص بودن وضعیتم هم میترسم ورزش کنم یا رژیم غذایی سخت بگیرم،چه ورزشهایی میتونم انجام بدم که در ۳ ماهه اول علاوه بر اینکه خطری نداشته باشه بلکه به لاغرشدنم کمک کنه؟!

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی

سلام وقت بخیر.
اگر پزشکتون منع ورزشی خاصی ندادن، هیچ محدودیتی توی نوع ورزش ندارید. البته ورزشهای خیلی پرشدت برای افرادی که میخوان اقدام به بارداری بکنن توصیه نمیشه که البته شما هم در اون سطح قرار نیست ورزش کنین.
استاندارد ورزش برای کسی که میخواد کاهش وزن داشته باشه، ۳۰۰ دقیقه تمرین هوازی در هفته هست بعلاوه تمرین با وزنه (بدنسازی) در نظر داشته باشید که هر گروه عضلانی رو ۲ روز در هفته تمرین بدین.
رژیم غذایی صحیح رو هم‌حتما از متخصص تغذیه بگیرید.

تجربه شما

بینهایت ممنون ازلطفتون💖