استرس و مشکل معده

سلام. من در مجردی وقتی میترسیدم یا ناراحت میشدم یا نگران میشدم استرس معده داشتم یه مدت قرص خوردم خوب شدم بعد از نخوردن قرصم بازم خوب بودم ولی وقتی ازدواج کردم استرس های روزمره باعث شد دوباره معدم استرس بگیره چیکار کنم من نمیتونم برم دکتر چون من تازه ۴ ماه ازدواج کردم شوهرم از اینکه من برم پیش دکتر اعصاب برای استرس بدش میاد اونوقت زندگیم ناجور میشه، مشکلم آنچنان حاد نیست که برم ، ولی این استرس هایی که به معدم وارد میشه نمیزاره غذا بخورم گاهی حالت تهوع پیدا میکنم، ممنون میشم اگه کمکم کنید راه حلی جلوم بزارید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
خوب خیلی ساده اش این هست که استرس هاتون رو حل کنید ، منابع استرس تون رو شناسایی  و حل کنید ، نگران هاتون رو مشخص کنید و از خود همسرتون برای درمان کمک بگیرید.