با سلام

پسر هشت سالم بیشتر روزا مخصوصا عصرا و غروب از سردرد شکایت میکنه

گاهی میگه بالای سرم گاهی میگه دو طرف سرم و گاهی میگه ضربه میزنه و گاهی هم نسبت به بوهای خاصی میگه سرمو درد میارن

گاهی فکر میکردم الکی میگه و بهش قرص ویتامین میدادم و میگفتم این مسکنه و الان زود خوب میشی ولی تاثیری نداشت و بازم گریه میکرد از سردرد ولی مجبور میشدم شربت یا قرص بهش بدم

پسرم پرجنب و جوشه و یکمم با عصبانیت حرف میزنه کلا داد و فریادش زیاد و زود عصبانی میشه

اینم اضافه کنم خودم میگرن شدید دارم و چند ساله تحت نظر دکترم

میشه که پسرم هم مثل خودم میگرن داشته باشه

و اینکه چه کار درمانی و یا روش درمانی پیشنهاد میکنین

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص و جراح مغز و اعصاب

با سلام ایشان با توجه به علایم مبتلا یه سردرد عروقی هستند و اگر بزشتر از یک حمله در طول هفته دارند درمان باید در اسرع وقت شروع شه
حداقل بمدت ۵ الی ۶ ماه دارو مصرف بشه