سلام وقتتون به خیر من قدم ۱۶۲ وزنم ۶۳ میخوام وزنم کاهش بدم و برسم به وزن ۵۵ با کالری شماری دارم جلو میرم وزنمو ضرب ۲۰ کردم و منهای ۱۰۰ از ۱۲۰۰ تا بیشتر نمیخورم اما همه چیز میخورم حتی فست فود و هله هوله  اصلا نمیتونم غذای آب پز بخورم یا غذاهای آبکی دوست ندارم مثل عدسی و اینا ولی عاشق شیرینی جات و فست فودم نخورم دق میکنم ولی فکر کردم اگه مراقب کالریم باشم اما همه چیز بخورم میشه کاهش داد اما میگن نه باید سالم بخوری من چیکار کنم به نظر شما میشه یه رژیم بدین من بدونم چی باید بخورم چی نه بخدا کلافم از اضافه وزن غذاهای آبپز میخورم خیلی ببخشید اوق میزنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
کاهش وزنی که همراه اصلاح سبک زندگی و استفاده از غذاهای سالم نباشد ارزش خاصی ندارد چون هم زود وزنتون بر میگرده و هم اینکه ممکنه دچار برخی از بیماری ها شوید. میزان کالری دریافتی خودتون رو باید متناسب با شرایط جسمانیتون پیش ببرید و فست فود و مواد خوراکی مضر را حذف کنید. توصیه میکنم جهت استفاده از رژیم اصولی و علمی به متخصص تغذیه مراجعه حضوری داشته باشید