سلام من به تازگی سقط کردم بخاطر اینکه جنین تو 6 هفته رشدش متوقف شد و قلبش تشکیل نشد من الان 36سالمه میخواستم بدونم چقدر زمان لازمه که دوباره اقدام کنم واسه بارداری بعدی و اینم بگم که من یک پسر 4 ساله و نیم دارم و بارداری اولم خیلی راحت و بدون مشکل بود من چطوری میتونم مطمئن بشم که واسه بارداری بعدیم همچین اتفاقی نمیوفته؟ تو رو خدا راهنماییم کنید خیلی ناراحتم از اینکه دیگه نتونم باردار بشم

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزيزم، شما چون يكبار بارداري را به سلامت گذرانده ايد، نشاندهنده شرايط خوب شماست.
يكبار سقط تخم پوچ كه معولا ناشي از عدم سلامت جنين بوده ، نميتواند علامت خطر براي بارداري بعدي شما باشد.
ميتوانيد از ماه آينده و ( بعضي شش ماه فاصله را در نظر ميگيرند) اقدام داشته باشيد.
موفق و شاد باشيد.