سلام برای پاپ اسمیر به متخصص زنان مراجعه کردم،گفت ترشحاتت زیاده ولی عفونت نیست!!!کلوتریمازول بزن من استفاده کردم تغییری توی ترشحاتم ایجاد نشد خارش و بو ندارم جوتب پاپ اسمیرم اومد،زده التهاب متوسط،وفلور به سمت واژینوز باکتریال هست، نتونستم برم متخصص دارو بنویسه رفتم عمومی برام ایتراکونازول نوشته به اضافه ی مترونیدازول اما دیدم ایتراکونازول مال قارچه من ک مشکل قارچی نداشتم چه کنم واقعا؟؟؟؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام میتوانید با مشورت پزشکتان از قرص مترو نیدازول استفاده کنید