علت ترشح از سینه

سلام..۲۹ سالمه.تو اقدامم و با تجویز دکتر سه ماه از لتروزول،دوفاستون و استروژن استفاده کردم..که نتیجه نگرفتم متاسفانه..این ماه متوجه شدم که از سینه سمت چپم با فشار زیاد مقدار کمی  ترشح خارج میشه.مایعی شفاف و غلیظه و ی حالت چسبناک داره. رو دستمال رنگش زرده تقریبا. تاحالا بدون فشار چیزی خارج نشده از سینه م ...۸ ۹ ماه پیش سونوگرافی سینه دادم و مشکلی وجود نداشته.

ازمایش پرولاکتین دادم و مقدارش طبیعی بوده.دکتر برای قطع ترشح برام ۴ عدد قرص کابرلین تجویز کرد و گفت هر دوشنبه و پنجشنبه نصف یک عدد رو بخورم که اینکارو انجام دادم اما هنوز با فشار زیاد ترشح دارم‌‌..

نگرانم .میشه لطف کنین بگین دلیل این ترشح چیه؟ آیا خطرناکه؟من خوندم که از عوارض استروژن ترشح از سینه میتونه باشه؟ممکنه ترشح منم از استروژنی که مصرف کردم باشه؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سونوگرافی پستان راتکرارکنید.همچنین بایدترشح دیده شودودرصورت لزوم جهت آزمایش فرستاده شود.
ازطرفی توصیه میشودبرای قطع ترشح،پستانهارافشارندهید.