همسرم نیازهای خانواده را تامین نمی کند

سلام خسته نباشید

من ۲۲ سالمه و همسرم ۳۲ سال و یک دختر سه ساله داریم

ازدواج سنتی داشتیم

همسرم خیلی دروغگوئه و جدیدا فهمیدم که پنهان کاری هم میکنه

شوهر من واسه اینکه بتونه از شریک کاریش جدا بشه و پیشرفت بکنه طلاهای منو فروخت و الان فهمیدم بعد دو سال زمین خریده و هشت ماهه که به من هیچی نگفته

من حتی چندبار ازش سوال کردم که وقتی شغلتو عوض کردی و ماشینو فروختی اون همه پول اضافه اوردی چیکار کردی و اون همش میگفت داخل شغل جدیدم سرمایه گذاری کردم.

تازه فهمیدم که یه زمین جدید خریده و بهش گفتم گفت نمیخواستم هیچکس سرازکارم دربیاره

گفتم مگه من هیچکسم؟ من بودم که کمک کردم پیشرفت کنی و طلاهامو فروختم، ولی اون همش توجیه میکرد کاراشو

در ضمن ایشون سابقه خیانت هم دارن و وقتی من فهمیدم با قسم خوردن و دست رو قران گذاشتن و تعهد دادن منو راضی به ادامه زندگی کردن

الان متوجه شدم که دوباره کارشو تکرار کرده و به خودش هم گفت ولی همش میگفت نه اونطوری نیست و من اینکارو نکردم و توجیه های مسخره

خلاصه منم تصمیم گرفتم برم دادخواست طلاق بدم و مهریه و نفقمو اجرا بزارم

چون این آقا الان دو ساله که دندون من خراب شده پول نمیده برم دندونپزشکی اونوقت سهم منو دخترمو میبره و با هرزه ها وقت میگذرونه

حالا نمیدونم چیکار کنم و چجوری اقدام کنم،شما میشه راهنمایی کنید منو؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. بنظرم قبل از هر اقدامی شما به مشاوره خانواده مراجعه و مشکل خودتون رو مطرح کنید چرا که شما ابتدا باید با مشکل بوجود امده با خودتون کنار بیایید و بعد اقدام قانونی انجام بدهید.

2. از لحاظ حقوقی شما برای طلاق حتما یا باید وکالت در طلاق داشته باشید یا بتوانید یکی از شرایط دوازده گانه سند ازدواج را برای دادگاه به اثبات برسانید تا بتوانید طلاق بگیرید والا دادخواست طلاق شما به جایی نمی رسد.

3. در حال حاضر شما فقط می توانید دادخواست مطالبه مهریه بدهید و در صورتی که از یکدیگر جدا زندگی می کنید دادخواست مطالبه نفقه خودتان و فرزندتان را از طریق شورا اقدام نمایید.

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید