سلام ۱۸ سالمه قد ۱۶۵و وزن ۸۵ سونو دادم گفتن تنبلی تخمدان دارم همه روش های رژیم و دمنوش رو امتحان کردم ولی لاغر نشدم ریزش مو از جلوی سر هم دارم آیا بنده میتونم از قرص های متفورمین استفاده کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید با ورزش وزن خود را کاهش دهید مصرف طولانی مدت این قرص توصیه نمی شود می توانید به جای آن از داروهای گیاهی قاعده آور استفاده کنید و حتما ورزش کنید تا وزن شما کاهش یابد در روز سوم قاعدگی نیز آزمایشات هورمونی انجام بدهید موفق باشید.