چرا پسرم دستشوییشو نمیگه؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 83 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و خسته نباشید. پسر ۲۷ ماهه ای دارم که یک و نیم ماهه از پوشک گرفتمش. شبا اصلا جیش نمیکنه تا صبح خشک میخوابه. مگر اینکه قبل خواب چایی خورده باشه. خواب ظهرش و خشک میخوابه. جایی میریم بیرون یا خونه اقوام اصلا ادرار نمیکنه و نگه میداره. روزا تا دو ساعت میتونه نگه داره ولی تا من نبرمش دستشویی خودش نمیگه جیش دارم. خودشو خیس میکنه بلافاصله میاد سراغم که جیش کردم اصرار میکنه شورتشو تعویض کنم. مشکل من فقط نگفتنشه به هیچ عنوان نمیگه. وقتی میبرم دستشویی راحت جیش و مدفوعشو میکنه.ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک

مامان عزیز سلام

یکی از خصوصیاتی که در آموزش توالت در کودک تاثیرگذار هست ،‌ ظرفیت توجه کودک هست .

به این معنی هست که مثل الان که فرمودید آموزش توالت موفقیت آمیز بوده و کودک یاد گرفته و شبا خشک هست  یا جایی میرید نگه میدارد

نشان می دهد که فراخنای توجه کودک شما طولانی هست و به راحتی می تواند تمرکز کند و صدا ها یا اشیا اطراف باعث حواسپرتی او نمی

شود و او در لگن می نشیند .

حالا همین کودک شما که در زمان نگهداری و توالت کردن متمرکز هست می تواند به راحتی هم سرگرم بازی هایی که می کند ،‌بشود وقتی او

سرگرم کاری است تغییر توجه او دشوار می شود ووقتی این بازی خیلی برایش جالب و دوست داشتنی باشد ممکن است بدون اینکه متوجه

باشد خودش را خیس کند .

شاید فکر کنید که « آخه چی مهمتر از اینکه وقتی ادرار داره به توالت بره و خودشو خیس نکنه ؟» برای کودک هیچی مهمتر از کاری که انجام می دهد نیست .

خب حالا شما می توانید چکار کنید ؟ ابتدا از سرزنش او پرهیز کنید . چون الان علت را متوجه شده اید . هر موقعی که فکر میکنید کودک به

توالت احتیاج دارد او را به توالت ببرید . مثلا وقتی که مایعات خورده امکانش بیشتر می شود یا قبل از بیرون رفتن یا قبل از خوابیدن و ...

هر زمانی که احساس کردید او زمان توالت رفتنش هست  به او بگویید : موقع توالت رفتنه ، سوالی به کودک نگوئید .

 با بزرگتر شدن کودک این موضوع هم برطرف می شود

موفق باشید

تجربه شما

خیلی ممنون از راهنماییتون.خدا خیرتون بده❤