مخفی کاری نامزد

 سلام. دیروز با نامزدم داشتم حرف میزدم خیلی خوب بود گفتم برنامت امروز چیه گفت برم خونه کارامو کنم برم قهوه خونه تا عصر فوتباله نزنگ ما شهرای جداییم بعد فوتبال زنگش زدم جوابمو نداد اومد تلگرام یه پیام داد رفت تا نیم ساعت بعد گفتم کجایی خونه یکی از فامیلاش بود وقتی گفت دیگه جواب نداد هر چی هم زنگش زدم جواب نداد تا ۳بیدار بود ولی بازم آنلاین نشد فهمیدم تولد یکی از فامیلاشون بوده من کاریش ندارم نمیدونم چرا مخفی میکنه من خودم آدمیم همه جا میرم میگم ولی نمیدونم چرا مخفی میکنه ازم یه دختر خاله داره اون خیلی آویزونشه حس میکنم اونم بوده کلا خالش که با من مشکل داره که چرا با منه دختر اونو نگرفته ۶ سالم هست با همیم خواستم امروز زنگ بزنم یا ازش جدا شم یا حداقل موقت جدا بشم نمیتونم بهش اعتماد کنم با این کارش نمیدونم چیکار کنم رو تنها چیزیم که حساسم مشروبه اونم قایم میکنه دارم دیونه میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
گاهی اوقات حساسیت بیش از حد خودش عامل مخفی کاری میشه. بجای تمرکز روی افراد دیگه روی رابطتون متمرکز بشید و بجای ایجاد حساسیت یا کنترل گری در مورد مشکلاتتون صحبت کنید. از احساستون برای هم بگید که مثلا وقتی ازت بی خبرم چه حسی دارم. و همینطور دلیل اطلاع ندادن ایشون هم جویا بشید شاید دلیل موجهی برای خودشون داشته باشن که شما ازش بی خبرید. تا باهم تعامل و ارتباط موثر نداشته باشید قادر به شناسایی مشکلات و حل اونها نیستید. قدم اول هر رابطه ای اعتماد هستش و اگه خدشه ای بهش وارد بشه هر چه دیرتر برای جبرانش کاری کنید کارتون سخت تر میشه. بنابراین قبل از اینکه به فکر جدایی باشید چه موقت چه دایم راههای نرفته رو امتحان کنید،باهم صحبت کنید و اگر به تنهایی از پس حل مشکلات برنمیاید به روانشناس مراجعه کنید و کمک تخصصی بگیرید و در نهایت بهترین تصمیم رو اتخاذ کنید.
شاد و پیروز باشید.