از ادامه زندگی ناامید شدم

سلام. من ۴ ساله که ازدواج کردم. شوهرم باهام سرده دلیلشم بچه دار شدنه. از طرفی هم شوهرم به خانوادش خیلی وابستست. طوری که بیشتر وقت های خالیشو با برادراش و مادرش میگذرونه و از اینکه برای ما کار میکنه ناراحته و منت میذاره. واقعا نمیدونم با شوهرم و این زندگی چیکار کنم. نه راه پس دارم نه راه پیش؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
سئوالی که من از شما دارم این هست که چقدر مهارت لازم در ارتباط با روابط زوجی رو دارید
آیا وارد رابطه ای شده اید و قرار هست با آزمون و خطا بتونید با هم زندگی کنید؟
زندگی و ارتباط در رابطه زوجین نیازمند مهارتهایی هست که نیاز هست به کمک یک زوج درمانگر این مهارتهارو فرابگیریم
توصیه من به شما مشاوره حضوری با یک زوج درمانگر هست