حسادت به خواهر چگونه قابل کنترل است؟

سلام عرض ادب

حقوق ماهیانه ما یک و پونصد جدا از قسط و مخارج، به مایحتاج اصلی نمیرسیم چه برسه نیازهایی که واقعا داریم همه چی سخت میگذره

خواهرم یه شوهر خیلی پولدار داره کم کم ماهی سه میلیارد درآمدشه که اون به هیچکس کمک نمیکنه هر روز زیباتر میشه من هر روز افسرده تر و شکسته تر

شوهرمم ناامیده از زندگی وقتی اونارو میبینه خواهرم دست به هیچ کار خونه نمیزنه نوکر و کلفت داره هر هفته میرن خارج نصف ببشتر روز به خودکشی فکر میکنم چیکار کنم بخاطر بچه هام روحیم خوب بشه  هم کتاب میخونم هم راهکار های آروم شدن تمرین میکنم؟ فایده نداره همش مقایسه میکنم خسته شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر
آدمها داشته های متفاوتی از هم دارند و خوشبختی معنی نسبی برای هرکس میتونه داشته باشه .اینکه به اصطلاح ما در روانشناسی فاصله بین داشته ها و خواسته هامون هست که حال ما رو بد میکنه از تمرکز روی داشته های خواهرتون به داشته های خودتون فکر کنید و خواسته هاتون مشخص کنید برای رسیدن به اونها برنامه ریزی کنید