چاقی بعد زایمان

سلام روزتون بخیر

من ۳۱سالمه و ۹ ماهه زایمان کردم در حاملگی اضافه وزنم نرمال بودش و بعد زایمان به وزن قبلم برگشتم اما الان چندماهی است خیلی چاق شدم با اینکه غذامم تغییری نکرده از این وضع خستم چیکار کنم؟؟؟ درضمن دخترمم شیرخشک میخوره و اولین فرزندمم هست

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
با توجه به توضیحاتی که فرمودید ممکنه کم کاری تیروئید داشته باشید . یه آزمایش چکاپ تیروئید بدید و در صورتی که مشکل تیروئید دارید به متخصص غدد و سپس متخصص تغذیه مراجعه کنید. چاقی بدون علت نیست و قطعا مشکلی وجود داره