سلام خدمت مشاور محترم

دخترم نزدیک ۲ سالشه . بشدت بهانه گیر و لجبازی میکنه به یکی که وابسته میشه خیلی پیله میکنه بهشو اگه طرف مقابلش راه بدلش نیاد شروع میکنه به جیغ زدن و گریه کردن کلا هر چیزی رو با جیغ میخواد بدست بیاره

واقعا هم براش نگرانم همم خسته شدم از این بدخلقیاش

آیا این رفتارا در این سن طبیعیه یا خیر؟

و چگونه باید رفتار کرد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

با سلام
مادر عزیز
کودک دو ساله شما بدرفتاری خواهد کرد ، این بخش طبیعی از مرحله فعلی رشد اوست .اگر میخواهید از پس این رفتارها بربیایید ، موفقیت شما به عکس العملتان بستگی دارد.احتمالا کودک شما دارای عواطف شدید است که وقتی ناراحت است اشک میریزد و جیغ میکشد .این کودکان چنان درگیر احساسات خود می‌شوند که ابتدا باید صبر کنید تا احساساتش فروکش کند .آرامش خود را حفظ کنید اگر سعی کنید مانع از برون ریزی احساسات او شوید ممکنه این رفتار را تشدید کنید اما او را به جای دیگری ببرید که فضا و زمان کافی برای فروکش کردن احساساتش داشته باشد کودک دو ساله به قدر کافی رشد کرده که درک کند صدای گریه و جیغ او‌میتواند مزاحم بچه ها یا بزرگسالان دیگر شود و میتوانید به او اینگونه بگویید : اگر نیاز داری که جیغ بکشی تو را به اتاقت میبرم تا وقتی آرام تر شوی . همزمان با بزرگ شدنش به او کمک کنید برای ابراز احساساتش از کلام استفاده کند . اگر هم کودک شما از آن دست کودکانی است که به راحتی می‌توان حواسش را پرت کرد در بسیاری اوقات میتوانید با گفتن داستان یا هدایت کردنش به سمت یک فعالیت قابل قبول یا نشان دادن اسباب بازی او را از جایی که هست دور کنید تا خیلی متوجه دور شدن دوستانش نشود .در ضمن نکته بسیار مهم اینکه با گریه کردن و جیغ زدن کودکتان خواسته اش را برآورده نکنید چرا که با این شیوه یاد می‌گیرد چطور شما را کنترل کند و به خواسته اش برسد .
موفق باشید

تجربه شما

ممنون از شما

بله دقیقا  احساسی و خیلییی باهوش

بله فعلا همین تکنیک حواس پرتی رو پیش گرفتیم

ممنون از راهنماییتون