سلام خسته نباشید میخواستم از علائم دوقطبی بودن بپرسم و اینکه راه درمانش چطوریه، با چه چیزایی تشدید میشه و آیا ممکنه بدون دارو راه درمانی وجود داشته باشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

وقتتون بخير
كليه اختلالات رواني ژنتيكي هستند. اما محيط اونا رو فعال ميكنه. يه آسيب يه شكست يا محيط متشنج. اين اختلال بين دو حالت غم و شادي در نوسانه. معمولا يه هفته فرد افسردست. غمگينه. هفته بعد خيلي شاده. رفتارهاي پرخطر داره. خودكنترلي سخته. زمينه خودكشي دارند اين افراد. درمان نياز به دارو داره در كنار رواندرماني. خلق بايد كمي ثابت بشه تا بعد با مشاوره و رواندرماني بهبود پيدا كنه