سلام. پسرم 4 ساله شده ، مدتی است که با اندام جنسی خود بازی میکنه یا از لباس زیرش بیرون میندازه و باهاش ور میره مثلا وقتی از خواب بیدار میشه . در طول روز 4 یا 5 بار این کار رو میکنه من وقتی متوجه میشم گاهی اوقات واکنش نشان میدم نه اینکه فریاد بزنم نه مثلا میگم این عضو خصوصیه و نباید به کسی نشون بدی چون میدونه اعضای خصوصی بدنش کجاست وقتی کوچکتر بودم براش کتابهایی راجع به این موضوع خواندم  ولی چون یه مقدار لجبازه اهمیت نمیده ، البته پدرش چند بار تنبیه کرده ، بعضی مواقع هم خودم رو به ندیدن میزنم . وقتی میبینم این کار رو میکنم خیلی روانم بهم میریزه و این حرکتش خیلی اذیتم میکنه . وقتی از حمام بیرون میاد من به زور لباس تنش میکنم میگه بزار فکر کنم ببینم لباس بپوشم یا نه ؟ما در خانه ماهواره نداریم ، من و  همسرم پوشش مناسبی هم در خانه داریم ، من شاغل هستم و پسرم تا بعد از ظهر پیش مادر بزرگ و پدر بزرگش میمونه در ضمن باردار هم هستم و خیلی سر حال نیستم . در کل پسرم بچه خیلی پر جنب و جوشی هست و لحظه ای آرام و قرار نداره مدوام باید سرگرم بشه  لطفا راهنمایی کنید .

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام مادر عزیز
بابت تاخیر در پاسخ عذرخواهی میکنم .شما فرمودین که مدتی هست که این کارو انجام میده. اینکه بعد از پوشک گرفتن ،کودکان این کار را انجام دهند امری طبیعی هست هر چند که برای آن هم راهکار وجود دارد .اما طوری که شما مطرح کردید به نظر می‌رسد این کار یک واکنش باشد . باید مدتی به پیشایندها توجه کنید اینکه در چه زمان‌هایی و کجا این کار را انجام می‌دهد آیا این کار برای جلب توجه شما هست ؟ یا در پاسخ به ناکامی ها این کار را انجام میدهد؟ نکته بعدی همانطور که خودتان هم اشاره کردید عکس العمل پرخاشگرانه یا دعوا نداشته باشید ، تنبیه پدر در این مواقع اثرات بسیار بدی می‌تواند داشته باشد ، سعی کنید حواس او را پرت کنید اگر ادامه دار شد با او صحبت کنید که دست زدن به اندام خصوصی در حضور دیگران خوب نیست و آموزشها و تربیت جنسی را با کتابهای مناسب سنش ادامه دهید، درسته که آموزش جنسی را شروع کرده اید اما باید بدانید که این آموزش ادامه دار است و در هر سنی میزانی از اطلاعات اضافه می‌شود پس حتما حتما این آموزش را متناسب با سن ادامه دهید.در خصوص سرگرم بودن کودکتان با توجه به اینکه باردار هستید تلاش کنید کودک در روز ساعاتی را در مهد ،خانه بازی و جاهایی که کودکان همسن او هستند و بازی های مناسب سنش انجام می‌دهد، بگذراند. ضمن اینکه تعامل مثبت شما و آماده کردن کودکتان برای ورود فرزند جدید بسیار مهم است پیشنهاد میکنم اطلاعات لازم در این مورد را کسب کنید .
موفق باشید