سلام وقت بخیر

من دانشجو هستم و 4 سال با آقایی آشنا شدم که قصد ازدواج داریم و خانواده ها هم در جریان هستند، در رابطه مشکل خاصی نداریم فقط جدیدا خیلی بحث و ناراحتی داریم، واسه کوچیکترین مسائل بهم گیر میدیم از هم ناراحت میشیم و انتظار داریم که طبق خواسته هم عمل کنیم و اگر من کاری انجام دادم که به دلایلی که از نظر من منطقی نباشه و فقط از روی احساسات خوششون نیاد کلی بحث و ناراحتی داریم، حالت لج کردن و تلافی میگیره ، قبلا اصلا اینجور نبودیم، از سرکنجکاوی تو گوشیم میچرخه و به کوچیکترین حرکتی گیر میده، تو این بحث و گیر دادن ها اینقدر دوتامون عصبی شدیم و ناراحتیم که نمیدونیم چیکار کنیم کدوم راه درسته ، و دوتامون نگران رابطمون هستیم، لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام.
آیا این گیر دادن ها بعد از اتفاق خاصی شروع شده؟ یا بر اثر آشنایی بیشتر و بی‌تعارف شدن باهم، بحث و جدل تون زیاد شده؟
اگر اتفاق خاصی عاملش بوده که مهمه اون اتفاق بررسی بشه و در موردش صحبت کنید باهم.
اما اگر بر اثر آشنایی بیشتر هست، لازمه از نظر شخصیتی و میزان تفاوت ها و تفاهمات شخصیتی نسبت به همدیگر، شناخت بیشتری پیدا کنید.
توصیه میکنم به مشاور پیش از ازدواج رجوع کنید.
کتاب قصه عشق را بخونید.
همچنین کتاب آیا تو آن گمشده ام هستی؟