تشخیص بارداری خارج رحم

سلام ممکنه در طول بارداری کسی که کیست داره توده مشکوک تو  تخمدانش دیده بشه؟ من روز ۲۹ پریودم بتا ۳۵۸ و روز ۳۳ بتام ۱۹۰۰ بود. آخرین سونوم فروردین بود که یه کیست آندومتریوز تو تخمدام راستم بود دیروز که دکتر سونو کرد گفت یه توده مشکوگ خارج رحمی کنار تخمدانت به ابعاد ۱۸در ۱۱ وجود داره. ولی ۱۰۰ درصد نمیتونم بگم تو هفته پنجم. میتونه بتام نشونه بدی باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهتره سونو تکرار بشه
در کل در زمان بارداری کیست های تخمدان به مرور زمان بهتر میشن