سلام خسته نباشید منو کسی که دوسش دارم بعد از دوسال که قرار بود بهم برسیم متوجه شدیم که هردو تالاسمی مینور داریم 😔حالا نمیدونیم چیکار کنیم یعنی هیچ راهی نیست که بدون ریسک بشه ازدواج کنیم؟ خیلی داغونیم ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزيزم٢٥ درصد احتمال دارد كه نوزاد متولد شده ازشما ونامزدتان مبتلا به تالاسمي ماژور شود كه با عوارض وخيمي همراه است،،، اينجا انتخاب باشماست كه آيا اين ريسك را ميپذيريد يا خير،،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد