سلام.اولین روز آخرین قاعدگی من 15دی بوده وباردارم.امروز سونو انجام دادم ودکتر تخمین زدن که بین8تا9هفته باشد اما جنین6هفته و4روز بود.واینکه مقدارکمی مایع آزاد درلگن مشاهده شد.قلب جنین تشکیل شده بود وموقعیت قرارگرفتنش هم گفتن که خوبه.لطفا علت مایع و سن کم رو بفرمایید
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممکنه دیر تخمک گذاری کرده باشید سن بارداری شما ۶ هفته و ۴ روز میباشد