همسرم عشق سابقشو فراموش نکرده

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 325 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

ما سال ۹۱ ازدواج کردیم به صورت سنتی. همسرم بعد ازدواج به من گفت با یکی از اقوامش ۲ سال رابطه پیامکی داشته و عاشقش بوده به خاطر مخالفت خانواده خودش و اون نتونستن ازدواج کنن. بعد ازدواج نتونست فراموشش کنه و این منو خیلی آزار میده.(مثلا بعد عروسی از عشق شکست خورده اش خاطره نوشته بود ...) الان میگه فراموشش کرده ولی من باور نمیکنم.الان باهاش رابطه ای نداره. و اینکه اون خانم ازدواج کرده و یک بچه هم داره. من یه دختر دارم و الان هم باردارم. چند وقت پیش دیدم سرچ کرده چطوره عشق سابق دلتنگ آدم بشه. من بدبین هستم یا همسرم مقصره؟

خیلی دارم اذیت میشم چند بار ازش خواستم جدا بشیم ولی میگه خوشبخته و از زندگیش راضیه. مشاوره هم نمیاد.

میتونید راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
اون خانم که ازدواج کرده و همسر شما هم که میگه خوشبخته پس فکر کردن به گذشته چه مشکلی از شما حل میکنه؟
سعی کن در زمان حال زندگی کنی و  حرفای گذشته اش را مرور نکن و الان که میگه فراموشش کردم بپذیر با توجه به اینکه باردار هستی الان مهمترین چیزی که باید بهش فکر کنی سلامت و آرامش خودت و فرزندت هست برای صمیمیت عاطفی بین خودت و همسرت بیشتر تلاش کن و از زندگیت لذت ببر.

تجربه شما

درکت میکنم همسره منم اونجوری بود.منم خیلی سختی کشیدم.هی منو بااون مقایسه میکرد.حتی یه بار بهم گفت اگه من شانس داشتم به عشقم میرسیدم تورو نمیگرفتم.خیلی دلم شکست ازش خیلی ناراحت شدم.ولی یه اتفاقایی افتاد که بعدش شوهرم به زندگیمون برگشت و الان برای من میمیره و هرروز خداشو شکر میکنه که اونو نگرفته