رابطه صمیمی همسرم با خواهرش

سلام. همسر من با خواهرش رابطه بسیار صمیمانه ای داره که واقعا ناراحت میشم چون تو جمع های خانوادگی و خویشاوندان اون دوتا بیشتر با هم هستن تا اینکه شوهرم با من باشه و البته خواهرشوهرمم بیشتر این ارتباطو داره یعنی اون همش میره پیش شوهرم و با هم حرف میزنن و گرم میگیرن و من علنا تو این جمع ها تنها میشم حتی مسافرتا شوهرم بیشتر با اونه تو بازار و مکان های تفریحی اینم بگم که خواهرش متاهله شوهرشم یه بار بهش خیانت کرده منم بارها چه با آرومی و چه با خشم اینو به شوهرمم گفتم اما هیچ تغییری تو رفتارش نمیده حتی یه بار با گریه بهش گفتم بخدا برام سخته حداقل وقتی من هستم ایقد صمیمی نباشین و به من توجه کن که من تنها نشم اما فایده ای نداره واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل مراقب سلامت مدارس
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

با سلام خدمت شما دوست عزیز
در این شرایط بهتره که به جای تمرکز زیاد در رابطه بین همسرتون و خواهرش، سعی کنید که ارتباط تون رو با خواهر شوهرتون صمیمی تر کنید تا این احساس برای همسرتون ایجاد نشه که شما از این رابطه ناراحت و ناراضی هستید چون اعتراض مستقیم به این مساله کمکی به بهتر شدن رابطه نخواهد کرد