مشکلات مهاجرت و تحقیر کردن همسر

سلام شوهرم اقامت ترکیه گرفتن میگن منم باید بیام من معلمم هنوز خیلی مونده بازنشسته بشم باید مرخصی بدون حقوق بگیرم تابستون هم رفتم دو ماه موندم میگه باید کار کنی منت میزاره که من پول مفت ندارم بهت بدم خب قراره کار کنم همین مملکتم میکنم چه لزومی داره برم یک کشور غریب کار کنم ،و هر روز سرکوفت بشنوم، اون چند ماه کلا تحقیرم میکرد شخصیتم خورد میکرد حالا موندم با اون اخلاقش چه جوری من بسازم، من ایران شغل و منزلت اجتماعی ام را چه جوری ول کنن برم زیر یک مشت حقارت زندگی کنم میگه پس نمیای راه تو جدا راه من جدا، جنبه گوش دادن به حرفام هم نداره یعنی هیچ وقت اجازه نداده من حرف بزنم یا نظر بدم میگه من به نظرت ارزشی قایل نیستم، لطفا بگین چیکار کنم؟ متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

با سلام خدمت شما دوست عزیز
مطمنا مساله مهاجرت مساله ای نیست که همسرتون به تنهایی بتونن تصمیم گیری کنند. در این شرایط بهتره که شما ارزیابی از شرایط زندگی در ترکیه وشرایط کار کردن در اونجا داشته باشید و بعد تصمیم گیری کنید. مطمنا اگه انتخاب شما زندگی در اون کشور نیست بایستی جرات ورزانه این تصمیم رو اعلام کنید.